“ik wil video en youtube kijken op me tablet”

De vraag:

Ik ben blij met deze mogelijkheid. Ik kan maar niet kiezen. Misschien geeft u de doorslag.

Mijn eisen. Uiteraard wil ik gewoon standaard de dingen doen op een tablet, zoals internetten en mail checken. Sociale media gebruik ik niet echt alleen hyves en youtube (als dat daar onder valt). Het belangrijkste wat ik op mijn tablet wil gaan doen is films kijken en youtube kiojken. Ik zal dit voornamelijk thuis doen op de bank of in bed. Ik weet niet wat er allemaal mogelijk is voor onderweg. Ik ben werkzaam bij de overheid en reis veel met de trein. Dit waren de eisen wel zo’n beetje. Ik ben niet zo bekend met Apple, dus ik zou niet weten of ik dat wil. Budget is rond de 500 euro het liefst met accessoires.

dit advies werd gevraagd door: Micheal

Ons advies luidde:

Beste Micheal,

Na jouw eisen te hebben gelezen, kom ik op 1 tablet uit dit momenteel goed geprijsd is.

Aanrader:

De Acer Iconia T501 wifi+3g. Ik raad deze tablet aan, omdat het een van de weinige 3g tablets met honeycomb is voor onder de 500 euro. Daarnaast is hij snel genoeg om films goed mee af te spelen en heeft hij genoeg geheugen(is uit te breiden met SDkaarten) waardoor je ook offline rustig al jouw films kan kijken op de Acer. Ik raad 3g aan, omdat je dan ook lekker in de trein kan you-tuben of op het internet kan. Echter is deze keuze uiteraard aan jou. Als ik 3g zou nemen, zou ik voor een prepaid simkaart gaan, als je merkt dat je daar niet genoeg aan hebt kan je altijd nog voor een abonnement gaan. Als je minder geld uit wilt geven en geen 3g wilt zou ik gaan voor de Acer iconia 32GB wifi deze is momenteel zeer scherp geprijsd, namelijk 394 euro.

De Acer Iconia A501 3g is onder ander te koop bij tabletcenter

Zie hier een volledige overzicht waar de Acer Iconia te koop is.

De Afrader:

Ik zou in ieder geval geen iPad nemen in uw geval. De 3g versie is pas vanaf 599 euro en daarnaast heeft de ipad geen mogelijkheid om extra geheugen (wel zo handig voor uw films) in de tablet te stoppen.

laatste tip:

Zie hier waar je goedkoop prepaid simkaarten kan bestellen voor je tablet

succes met uw keuze !

Het digimind advies team geeft gratis tablet adviezen aan onze bezoekers Mocht u persoonlijk advies willen bij uw vraag: Welke tablet moet ik kopen? Klik dan hier

Labels:

Laat een reactie achter