Optimaal gebruiken maken van iCloud

Ontdek iCloud en uw documenten

Met iCloud kunt u uw contacten, agenda en Email met al uw iOS apparaten delen, maar ook gewoon met de MAC of PC. Voor een Windows PC zal je even iCloud Software moeten downloaden en installeren, dat kan via de website van Apple, via hier.

Als je iCloud nog verder wil optimaliseren kunt u ook iWork gaan gebruiken. Dit is zeg maar het Microsoft Office van Apple. Het bestaat uit 3 apps(programma’s) Pages, Numbers en Keynote. Zie dit als Word, Excel en Powerpoint. Als je deze apps bijvoorbeeld op jouw iPad en iPhone installeert, kan je dit synchroniseren met iCloud. Kortom iCloud slaat al uw documenten online voor u op. Vergelijkbaar met Google Docs. Het werkt prima en is natuurlijk superhandig, zeker als u uw iPad ook voor school of zakelijk gebruikt. Helaas is de prijs van de apps hoog, ze kosten 7,99 euro per stuk. U hoeft ze uiteraard niet alle drie te kopen, als u bijvoorbeeld alleen documenten wil en geen excel/powerpoint is Pages voldoende.

Klik hier om Pages te downloaden in iTunes (7,99 euro)

 

 

 

 

Klik hier om Numbers te downloaden in iTunes (7,99 euro)

 

 

 

 

Klik hier om Keynote te downloaden in iTunes (7,99 euro)

[ad]

Labels:,

Reacties (1)

  • Avatar

    Pieter Schaeffer5

    |

    Ik zoek een icon voor icloud mail. Dit icon zou op het bureaublad moeten staan.

    Reply

Laat een reactie achter