“tekenen op mijn tablet”

De vraag:

Ik zoek een tablet voor foto-bewerking en teken/schetswerk.
Gebruik zal 1-2 h per dag zijn.
mijn budget 500€
Graag had ik wel de mogelijkheid om geheugen uit te breiden.

liesbet

ons advies:
Beste Liesbet,

Eigen is momenteel de beste teken tablet de iPad 2. Hier heb je namelijk gewoon de meeste en de beste tekenprogramma’s op staan. Ik ben nog geen apps tegen gekomen voor android die dezelfde resultaten kunnen boeken. De iPad 2 valt in uw budget (470 euro). Echter is er 1 probleem. De iPad 2 is niet uit te breiden met geheugen. Tenminsten niet door USB of micro SD. Maar ik weet niet precies waar u dat voor nodig heeft? De toekomst is online opslag, zoals dropbox, evernote en iCloud. Dit is allemaal wel mogelijk op de ipad 2.

een overzicht waar hij te koop is.

De Aanrader:
iPad 2 16gb wifi

De Afrader:
Om te tekenen en foto-bewerking zou ik nu een android tablet afraden, kortom omdat er nog geen juiste programma’s zijn voor de tablets (echter komen er wel photoshop apps richting de android tablets van Adobe, wanneer precies nog niet bekend)

Succes met uw keuze!

Het digimind advies team geeft gratis tablet adviezen aan onze bezoekers Mocht u persoonlijk advies willen bij uw vraag: Welke tablet moet ik kopen? Klik dan hier

Labels:

Reacties (1)

 • Avatar

  Jur

  |

  Mocht ze nog geen iPad hebben aangeschaft. Tablets Versies zijn recent aangekondigd voor Android.
  Overigens beschikt de HTC Flyer over een Stylus zodat je tekenen kunt. Er gaan geruchten dat zeer binnenkort een opvolger van de HTC Flyer komt.

  PS: Digimind. Jullie moet echt wat aan het design van deze website doen. Dit is niet om aan te zien.

  Reply

Laat een reactie achter