Lenovo lanceert 3 tablets in China

De Lenovo LePad S2005, S2007 en S2010

Deze tablets zijn respectievelijk een 5 inch, 7 inch en een 10 inch tablet. De tablets hebben redelijke specificaties en vrij snel gelanceerd gaan worden. Hiermee gaat Lenovo in 1 klap de strijd aan op alle fronten in de tabletmarkt. De 5 inch zou kunnne concurreren met de Galaxy Note, de 7 inch met bijvoorbeeld de Acer A100 en de 10 inch met de andere grote namen. De tablets hebben allemaal een dualcore-processore en 1gb werkgeheugen. De 5 inch draait op android Gingerbread en de andere tablets op android 3.2, Honeycomb. Verder hebben de tablet 2 camera’s aan boord, een microSD, microUSB en microHDMI. Kortom zeer complete tablets op alle fronten. Het is nog niet bekend of de tablets ook richting Europa komen, maar ik vermoed van wel. De vraag is alleen wanneer. Er gingen eerder al geruchten dat de 10 inch dit jaar nog zou komen, maar ik verwachtze op ze vroegst pas het eerste kwartaal van 2012 in Europa. Deze tablets zullen waarschijnlijk onder de naam Ideapad naar Europa komen

[ad]

De 5 inch. Lenovo 2005:

De 7 inch, Lenovo S2007:

[ad]

De 10 inch, Lenovo S2010:

Labels:

Laat een reactie achter