Microsoft Office komt naar de iPad

Er komt mogelijk een versie van Office Suite komen voor de iPad

TheDaily kreeg van bronnen te horen dat Microsoft zou werken aan een Office versie voor de iPad. Dit zou een Office Suite variant worden. Wanneer deze app zal komen is niet bekend, maar het is voor het eerst dat ik zulk soort geruchten/meldingen lees.Ik vind het goed nieuws, want ik weet dat veel mensen graag Office zouden willen gebruiken op de iPad, maar nu genoodzaakt zijn  om Apple’s Pages te gebruiken. Echter is het wel opvallend, want dit zou natuurlijk DE app voor de aankomende windows 8 tablets kunenn worden. Ik zie de reclamespots van Microsoft al voor me. Maargoed misschien kiest Microsoft een andere strategie en zijn ze ook bereid om de iOS gebruiker tegemoet te komen. Mochten we meer lezen, laten wij het weten.

[ad]

Labels:,

Laat een reactie achter