Siri beschikbaar op de iPad?

Het antwoord is: Nee

Wij krijgen regelmatig de vraag van bezoekers of de nieuwste ontwikkeling van Apple, genaamd Siri, op de iPad beschikbaar is.  Dat is niet zo en het is ook niet duidelijk of in de toekomst Siri naar de  iPad 2 komt. Apple heeft hier (nog) niets bekend over gemaakt en voorlopig lijkt het alleen op de iPhone te werken. Het is onduidelijk waarom dit zo is. Uiteraard spelen er op internet weer een hoop geruchten over deze kwestie, maar dat zijn maar geruchten. Zoals altijd met Apple features, niemand weet het eigenlijk.  Het is voorlopig dus afwachten. Het schijnt wel mogelijk te zijn met een jailbreak, maar daar wij zijn geen fan van jailbreaken, dus daar zal je even voor moeten googlen.

Veel mensen zijn wel creatief op het internet, zie de twee onderstaande screenshots. De eerste meent te hebben ontdekt dat in duitsland Siri wel beschikbaar is, maar dat is uiteraard niet zo. De tweede lijkt toch een ” echte neppe’ screenshot te zijn. Echter houden wij het in de gaten voor u, zodra wij meer weten, weet u het ook.

[box type=”info”]

Kort gezegd is Siri een feature die uw gesproken opdrachten uitvoert

[/box]

[ad]

[ad]

bronnen: apple.com, Cydiahelp

Labels:,

Reacties (2)

 • Avatar

  Henny

  |

  Wanneer komt Siri in het Nederlands?

  Reply

  • Avatar

   Digimind

   |

   Ook dit is nog steeds niet bekend, helaas

   Reply

Laat een reactie achter