Asus Transformer Prime 7 januari in de winkels en geen pre-order

7 Januari verkrijgbaar is in de winkels en webshops

Asus Benelux bevestigde ons dat de Asus Transformer Prime op 7 januari 2012 in de winkels zal liggen. Dit zal niet alleen gelden voor de retail (fysieke winkels) maar ook voor de webshops. De dag er voor, 6 januari, zal de Asus Transformer Prime officieel gelanceerd worden in Amsterdam. De dag er na zou hij overal te koop moeten zijn. In eerste instantie ging men er vanuit dat hij alleen in de winkels verkrijbaar zal zijn, maar 7 janauri zal je hem ook via webshops kunnen kopen.

De Asus Transformer Prime pre-order?

Welke webwinkels de Asus Transformer Prime gaan verkopen is nog niet bekend. Helaas is de Asus Transformer Prime nog nergens in de pre-order te bestellen. Wij hebben vernomen van bronnen dat hij mogelijk helemaal niet in de pre-order gaat en gewoon per 7 januari te koop zal zijn.

[ad]

Mocht u een tip hebben laat het ons weten. Uiteraard houden wij dit nauwlettend voor u in de gaten.

Labels:

Reacties (1)

  • Avatar

    Harold

    |

    Ik heb hem bij Expansys in pre-order staan. Ook bij Coolblue staat hij op hun site, alleen staat daar: NOOIT meer leverbaar. We wachten wel af.

    Reply

Laat een reactie achter