Facebook Timeline nu voor iedereen beschikbaar

Na enkele maanden van BETA nu voor iedereen

Enkele maanden geleden introduceerde Facebook een nieuwe Feature, de timeline. De timeline laat jouw profiel op facebook zien als een tijdlijn met daarin jouw hoogtepunten van een bepaalde periode, bijvoorbeeld het jaar 2010. Hierin worden dan de, volgens facebook, meest interessante foto’s, video’s, statussen en gebeurtenis uit die periode getoond. Echter kan je zelf helemaal instellen wat je wel en wat je niet in jouw timeline wilt. Als je nu jouw timeline instaleert heb je 7 dagen de tijd om het uit te proberen en als het niet bevalt kan je alles gewoon weer terugzetten naar hoe het was. Zie de video hieronder over hoe ‘Timeline’  precies werkt.

Er zijn nog geen apps op de markt verschenen die deze nieuwe feature van Facebook verfijnd. Echter verwacht ik wel dat er een aantal timeline apps in de maak zijn waarmee je ook op jouw tablet leuke dingen kan doen met deze feature, want als je nu via een app op facebook surft, zie je niets van de timeline.

Hoe kan je het instaleren op jouw facebook? Ga naar je profiel pagina en de rest spreekt vanzelf.

[ad]

[box] [/box]

Labels:

Laat een reactie achter