Medion LifeTab krijgt update naar android 4.0 in de toekomst

De datum van de update naar 4.0 is niet bekend

Veel mensen vroegen zich af of de LifeTab van Medion de update naar android 4.0 zal krijgen. Wij zelf hadden de vraag ook al uitstaan bij Medion, maar nog geen antwoord terug. Een bezoeker van Nujij.nl kreeg al een email terug waarin Medion bevestigde dat zij de LifeTab gaan updaten naar android 4.0. Zie hieronder zijn reactie:

[ad]

 

Daarnaast heeft Medion hun eigen website geopend over de LifeTab. Hierop vind je alle informatie die jij wilt weten over de LifeTab. Behalve meer informatie over het type display. Zij noemen het een multitouch display, maar benoemen niet wat voor type. Daarnaast staan de accessoires benoemd welke je bij de Lifetab krijgt.

[box type=”info”] Ga hier naar hun website[/box]

Labels:

Reacties (2)

 • Avatar

  juul

  |

  Gezien de toekomstige update naar android 4.0, lijkt het mij een interessante aanbieding, nl incl 3g module, 32 gb en accessoires. De concurrentie lijkt me hier duurder (Xoom, Eeepad Transformer, …) Of zie ik iets over het hoofd ?

  Reply

  • Avatar

   Digimind

   |

   nee eigenlijk niet..

   er is geen goedkopere tablet met deze 3g en 32gb en android 3.2 of hoger 😛

   Reply

Laat een reactie achter