Samsung komt met Retina display 11,6 inch tablet

Samsung zou in Februari met deze tablet komen

Februari wordt een drukke maand op tabletgebied. BGR heeft uit betrouwbare bronnen vernomen dat Samsung tijdens de MWC (beurs in februari 2012) deze tablet zal showen. Het gaat om een 11.6 inch Retina display met een resolutie van 2560 x 1600 pixels.  Ondanks het grotere display zal de tablet zelf niet veel groter zijn dan de Samsung Galaxy tab 10.1, dit zou komen omdat zij de randen rondom het display smaller maken. De tablet zal op android 4.0 draaien met een dual-core Exynos 5250 2GHZ processor. Al met al zijn dit getallen dit wij nog niet eerder in combinatie met een tablet hebben gezien. BGR noemt hun bron betrouwbaar en gezien hun status zal er zeker een kern van waarheid in dit gerucht zitten. Samsung had geen commentaar.

[ad]

Labels:

Reacties (1)

 • Avatar

  Samsung FAN

  |

  Interresant Samsung tab in 11.6 inch!

  Ik hoop dat Samsung tab 11.6 de beste tablet word!

  Spannend!

  Reply

Laat een reactie achter