Android apps in Windows 8

Alle apps van android te gebruiken in Windows 8

het bedrijf Bluestacks is bezig met het ontwikkelen van een app player die te gebruiken is in Windows 8. Dus op de PC en op een tablet. Het is niet helemaal duidelijk of waneer de appl player precies beschikbaar is, je kan je inschrijven voor een BETA versie op hun website. Het zo ook nog mogelijk kunnen zijn dat zij een Beta gaan uitbrengen voor Windows 7 pc’s. Maar wat doet de app player? Hij gaat er voor zorgen dat je alle apps van de android market ook gewoon kan gebruiken op een Windows 8 apparaat. Sterker nog hij heeft zelfs de mogelijkheid om de synchroniseren met jouw android apparaat. Nou hoor ik u denken? Dit hebben we eerder gehoord bij de Blackberry Playbook, maar dat is nooit echt van de grond gekomen. Ik zie in deze ontwikkeling toch meer potentie. Ik denk dat dit zeker een geniale stap is voor Windows 8 tablets. Veel mensen zijn gehecht aan hun android omdat zij daar de apps hebben die zij prettig vinden in gebruik, maar ook apps hebben waar ze voor hebben betaald. Vaak is dit toch een argument voor mensen om niet over te stappen op een ander besturingssysteem. De App Player van Bluestacks zou hier dus de juiste oplossing voor zijn. Interesse gewekt? Bekijk de onderstaande twee korte video’s over de app player.

[ad]

Labels:

Trackback van jouw site.

Reacties (1)

  • Android apps ook op Windows 8 tablets te gebruiken

    |

    […] is de software die het momenteel mogelijk maakt om android apps af te spelen in Windows 7. Eerder gaven zij al aan dat zij ook van plan zijn om dit voor Windows 8 te gaan doen. Maar de vraag bleef […]

    Reply

Laat een reactie achter