Asus komt met fix voor de problemen na de update android 4.0

Vanaf 19 januari zal hij worden uitgerold

Asus Benelux meldde via hun facebook dat de bugfix in verband met de problemen met het update naar android 4.0 vanaf morgen, 19-10212 stapgewijs zal worden uitgerold. De update is versie v9.4.2.11. Deze fix zou de problemen met zwarte horizontale strepen en ‘ruis’ moeten verhelpen. Veel mensen klaagden namelijk dat men na de update deze strepen op het beeldscherm had. Dit blijkt dus een software probleem te zijn, gelukkig. Na de update zou het verholpen moeten zijn. Goed nieuws dus voor de eigenaren van de Asus Transformer Prime, want het blijkt niet aan de harware te liggen, dan waren we verder van huis geweest. Uiteraard wel jammer dat al die fouten in zo’n tablet zitten, maar daar in tegen is deze fix wel snel uitgekomen. Hou uw tablet in de gaten de update komt ‘over the air’  naar u toe en u krijgt van zelf een melding.

[ad]

bron: facebook

Trackback van jouw site.

Reacties (1)

 • Avatar

  ronald

  |

  Ben nu drie dagen bezig met mijn nieuwe (tweede) transformer prime. De eerste dag is met succes de update uitgevoerd naar android 4.0.3, build 9.4.2.7. Drie dagen na deze update werk ik nog steeds zonder problemen en met grote tevredenheid op mijn asus transformer prime.

  Goed om te horen dat asus aangeeft dat het om sw problemen gaat en dat het opgelost is met de nieuwe build versie 9.4.2.11. Ik ging er dus onterecht vanuit dat de problemen hw zouden zijn.

  Gezien mijn hernieuwde ervaringen met de asus transformer prime vraag ik mij wel af in welke situatie de problemen met horizontale en vertikale strepen zouden kunnen ontstaan. Is hier iets over bekend?

  Reply

Laat een reactie achter