Asus Transformer Prime Sleeve (origami) te koop

De Smartcover voor de Asus Transformer Prime

Bij de lancering van de Asus Transformer Prime hadden we de sleeve al gezien als accessoire voor de Asus Transformer Prime. Persoonlijk vind ik deze sleeve, die lijkt op de smartcover van Apple, niet zo mooi aansluiten op het design van de Prime. Voor degene die er toch interesse in hebben, hij is nu te koop bij Yorcom voor 39,95 euro per stuk. De sleeve dient als bescherming voor het display, maar je kan hem ook op 2 manieren gebruiken als standaard. Dit doe je door de sleeve op origamische wijze op te vouwen. Hij is in zwart. groen, grijs en roze te verkrijgen.

[box]

Besteld deze sleeve nu bij Yorcom

in het zwart

in het groen

in het roze

in het grijs

[/box]

Waar kan je de Asus Transformer Prime kopen?

[table id=40 /]

Labels:

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter