De Asus Transformer Prime is te bestellen

De Asus Transformer Prime is vanaf nu te bestellen online

Paradigit is een van de eerste waar jij de Asus Transformer Prime kan bestellen via de website. Zij geven uiteraard aan dat de voorraad beperkt zal zijn, dus wees er snel bij. De Prime 32gb + dock is in het grijs te bestellen en de 64gb zonder dock is in grijs en champagne kleur te bestellen, allemaal voor 599 euro. Paradigit vermeld qua leveringsdatum de week van 9 janauri. Mycom heeft inmiddels op hun website vermeld dat de leverdatum dinsdag 10 januari zal zijn. Bij Komplett staat vermeld dat hij er over drie dagen( maandag 9 januari dus) weer op voorraad zal zijn. Al met al wel teleurstellend, want hij zou vanaf vandaag overal te koop zijn, maar helaas word het dus pas na het weekend. Ik had het liever gezien dat je hem gisteren kon pre-orderen en dan vandaag in de brievenbus had gevonden. Ik heb wel begrepen dat hij in de MediaMarkt verkrijgbaar is, maar die voorraad zal hard gaan. Heb jij tips? laat het ons hier onder weten.

HIeronder zal ik ook een overzicht zetten waar de Asus Transformer Prime nog meer te koop is:

[table id=40 /]

[ad]

Labels:

Trackback van jouw site.

Reacties (2)

 • Avatar

  PIVI

  |

  Als je bij Komplett de bestelprocedure in gaat dan wordt steeds vermeld dat over 3 werkdagen een nieuwe voorraad van de Asus Prime is te verwachten. De een na laatste stap, bij het betalen, komt Komplett ineens met 8 werkdagen aanzetten.
  Bah!

  Reply

  • Avatar

   Digimind

   |

   Dat is inderdaad wel jammer ja,
   Ik heb geen ervaring met komplett.. Meest betrouwbaar vind ik toch wel yorcom en paradigit ook wel

   Reply

Laat een reactie achter