Laatste update van de Transformer Prime toch GPS fix?

Onduidelijkheid over de laatste update van de Asus Transformer Prime

Eerder meldde ik al dat er een update voor de Asus Transformer Prime kwam die een aantal bugs zou fixen. Toen las ik op buitenlandse websites zoals droid-life, dat de laatste update er ook de GPS problemen zou oplossen. Ik las hierbij ook meerdere postieve reacties onder de posts waarin stond dat mensen inderdaad ineens GPS weer konden gebruiken. Asus Benelux bevestigde deze verhalen maar zei het volgende hierover:

er zijn inderdaad verhalen dat de gps performance ook beter is geworden, dit klopt maar de GPS is nog steeds niet van de kwaliteit die wij als ASUS zijnde zouden willen bieden.

Kortom Asus schijnt toch wel degelijk wat te proberen te veranderen door middel van software updates. Asus heeft nog steeds niet bevestigd dat de oorzaak van de GPS problemen een hardware-probleem is en probeert dus via de software de GPS te verbeteren. Hierdoor lijkt het als of het toch dat de oorzaak van het probleem niet bij de hardware ligt. Als dit zo is, dan vrees ik voor de prestaties van de nieuwe Asus Transformer Prime 700. Maar ik geloof dit niet echt, ik denk eerder dat men via software updates er nog ‘wat van probeert te maken’, want anders hadden ze de Asus Transformer Prime 700 niet uitgebracht.

Vandaag las ik trouwens op Pocketnow dat de laatste software update weinig verschil maakte voor de GPS problemen. Kortom ik heb het idee dat deze GPS-soap nog wel even doorgaat voor de Asus Prime. De andere oplossingen voor de bugs zijn trouwens wel als positief ontvangen door het publiek.

[ad]

Labels:

Trackback van jouw site.

Reacties (3)

 • Avatar

  Silvie

  |

  Jammer het houd me toch tegen de prime te kopen. Ik wacht wel op de volgende.

  Reply

  • Avatar

   Digimind

   |

   Ja ik snap je reactie, maar aan de andere kant..
   Ik gebruik mijn GPS nagenoeg nooit op mijn tablet.

   Asus is in ieder geval wel snel met de update van de Prime en dat is wel weer een lichtje in het duister

   Reply

   • Avatar

    Silvie

    |

    Maar wil hem ook gaan gebruiken voor navigatie op het water dus GPS moet echt wel goed zijn…

    Reply

Laat een reactie achter