waar tank je het goedkoopste?

Gebruik deze apps om te checken waar de benzine het goedkoopste is

In tijden van economische crisis moeten we toch op de kleintjes gaan letten. Op ieder platform is wel een app te vinden waar mee je kan checken waar de benzineprijs het laagste is op dat moment. Er zijn verschillende te vinden, maar ik licht er per platform eentje uit, die goed werkt.

Android app voor benzineprijzen

Ik gebruik FuelNode. Deze app laat in een kaartoverzicht zien hoe duur de brandstof bij de tankstations bij jou in de buurt zijn. De goedkoopste laat hij in het groen zien, geel voor de gemiddelde en rood voor de duurste. Je kan zelf instellen welke brandstof je wilt zien. Als je op een prijslabel klikt zie je gelijk van welke datum de prijs is. Over het algemeen zijn de prijzen up to date. Men klaagt dat sommige kleine tankstations er niet op staan, maar de belangrijskt waaronder Tango heb ik tot nu toe in mijn buurt gewoon gevonden.  Ik gebruik hem meeste op de dag dat ik moet tanken even snel op mijn tablet om te kijken waar ik ga tanken.

[box] klik hier om Fuelnode  gratis te downloaden voor android [/box]

Benzine app voor de iPad / iPhone

De beste Benzine app voor de iPad vind ik momenteel Benzine-Jip. Deze app laat net zoals Fuelnode snel op de kaart zien waar je het goedkoopste tankt. Jip geeft als je de app opstart aan wat de nationale prijs voor benzine is. Vervolgens geeft hij aan bij welk tankstation je de meeste korting krijgt.  Je ziet dus niet direct de benzineprijs, maar de korting die je krijgt en dat komt uiteindelijk op hetzelfde neer. Het nadeel van de app is dat hij voor de iPhone is bedoeld, dus op de iPad helaas als iPhone app getoond, maar deze app is bedoeld voor de snelle check, dus ik heb daar niet zoveel problemen mee. Voordeel van de app is dat hij gelijk de route kan laten bepalen en deze vervolgens direct naar ‘kaarten’  stuurt zodat je gelijk een routebeschrijving hebt.

[box] Klik hier om Benzine-Jip gratis te downloaden in de app store [/box]

Windows Phone Slim tanken app

Ook voor Windows Phone is er een app te downloaden waarop je op een kaart kan zien waar de benzine op dat moment het goedkoopste is. Deze app werkt prima en geeft je ook de mogelijkheid om favorieten tankstations in te stellen, waardoor je snel kan zien hoe duur daar de benzine is. Brandstof keuze is in te stellen en je kan gelijk tweeten zodat je volgers weten waar de benzine lekker goedkoop is. Nadeel is wel dat de app 1,99 euro kost.

[box] Klik hier om de app Slim Tanken te downloaden voor 1.99 euro voor Windows Phone [/box]

Labels:

Trackback van jouw site.

Reacties (2)

 • Avatar

  E. Jansen

  |

  Wel jammer dat witte pompen en bv een makro niet vermeldt worden in de android app.

  Reply

  • Avatar

   Digimind

   |

   Ik ben helaas nog geen app tegengekomen die ze allemaal heeft

   Reply

Laat een reactie achter