goede verkoopcijfers voor de Samsung Galaxy Note (zuid-Korea)

De Samsung Galaxy Note toch meer verkocht dan ik had verwacht

Op Pocketnow verscheen een post waarin stond dat er in Zuid-Korea meer dan 700.000 Samsung Galaxy Notes verkocht zijn. Een opmerking hierbij is wel dat het niet om daadwerkelijke aan klanten verkochte Notes zijn. Dit aantal vind ik toch verrassend, want ik ben reuze benieuwd naar hoeveel Nederlanders er met zo’n ding rondlopen. Zelf overweeg ik ook nog steeds of ik een Samsung Galaxy Note of een Galaxy Nexus bestel en ik ben er nog niet uit. De Note heeft zijn grote als voordeel en de Nexus momenteel nog android 4.0.

In Amerika begint de verkoop van de Samsung Galaxy Note binnenkort, ook hier ben ik reuze benieuwd hoeveel amerikanen deze overside smartphone gaan kopen. Ik hou in ieder geval de cijfers van Nederland en Amerika in de gaten. En ik hoop deze maand nog een beslissing te nemen. 🙂

Waar kan je de Samsung Galaxy Note kopen?

[box][table id=43 /][/box]

[ad]

bron: SammyHub

Labels:

Trackback van jouw site.

Reacties (1)

 • Avatar

  Ben

  |

  Hey,

  Ik wil toch even een reactie plaatsen op deze post.

  Ik heb een Galaxy Note, en moet toegeven dat dit een super snel toestel is, ik ben er reuze blij mee. De batterij duur gaat langer mee dan ik had verwacht en overtrof de HTC Sensation met ruim 8 uur. Tot mijn verbazing toe. Ik wil in ieder geval niet meer kleiner gaan dan dit. Ben er reuze blij mee.

  Reply

Laat een reactie achter