Mindjet voor android

De brainstorm app nu ook op android verkrijgbaar

Mindjet gebruik ik al een tijdje op mijn iPad. Ik vind dit een zeer leuke app om te gebruiken bij brainstormsessies en om mijn ideeen te bundelen. Mindjet is een app waar je mee kan mindmappen, in normaal Nederlands is dit gewoon een stroomschema maken voor je ideeen. Hiermee schep je orde in je hoofd en kan je jouw ideeën beter onthouden. Ik ben zo iemand dit altijd boordevol ideeen zit, maar als ik ze niet op schrijf ze ook snel weer kwijt ben. Met Mindjet tik ik per onderwerp altijd even snel een paar mapjes zodat ik ze nog eens kan na lezen.

Ik ga niet vertellen hoe Mindjet precies werkt en welke opties je allemaal hebt, daarvoor verwijs ik je door naar de video hieronder. Daarin legt men haarfijn uit wat je er allemaal mee kan. Mindjet voor Android is overigens nagenoeg net zo uitgebreid en gratis als voor de iPad. Je kan het ook sychroniseren met jouw Dropbox account, dit vind ik retehandig want dan kan je ze ook op je laptop of andere apparaat bekijken. Hier zit helaas wel een minpuntje aan. Mijn Mindmaps van de iPad worden in een andere map bewaard op mijn dropbox account dan die vanuit android. Uiteraard kan je het wel knippen en plakken naar de juiste map, maar je kan op zowel de iPad of op Android niet de bestemmingsmap aanpassen, jammer maar dit hebben ze hopelijk met een volgende update verholpen.

[box] klik hier om Mindjet gratis te downloaden voor android [/box]

Ik geef deze app  5 tabletjes , musthave

[ad]

Trackback van jouw site.

Reacties (1)

Laat een reactie achter