Samenvatting over de Padfone (video’s, foto’s)

Ik verzamelde alle informatie over de Padfone, zodat je het zelf niet meer hoeft te doen

Helaas ben ik zelf niet op de MWC 2012, maar volgend jaar probeer ik er zeker bij te zijn. Ik heb hieronder geprobeerd alle informatie die ik vandaag kon vinden over de Padfonee te bundelen, zodat je niet meer op alle websites hoeft te spitten naar de nieuwste foto’s of video van de Padfone. De Padfone word neergezet als het ultieme apparaat waar je alles mee kan. Er zit nu een ook een stylus, headset en een keyboard bij. Kortom het is nu een tablet, smartphone, laptop en tekenblok in 1. Hieronder schrijf ik er meer over.

Specificaties

Display van de smartphone  word 4.3 inch Super AMOLED display met een snapdragon dual-core S4 chip, 8 megapixel camera met LED Flash, van 16GB tot 64GB opsalg, bluetooth 4.0 en HDMI. De Padstation (de tablet zelf) heeft 10,1 inch beeldscherm met een 1280 bij 800 pixels resolutie en kan voorzien worden van opslag 16gb tot 64gb. Daarnaast heb ik begrepen dat de Padstation ook de Padfone oplaad zodra je hem er in klikt. (bron: Engadget)

Bekijk even de presentatie van de Padfone op de MWC 2012

Zie hier de presentatie op de MWC 2012 (bron: Theverge):

De Accessoires voor de Padfone

Heel verrassend was vandaag het nieuws dat er ook een stylus bij de Padfone zit. Deze stylus heeft wel een ‘dikke’ punt, maar het bijzonderste is dat het ook een headset is. Wat uiteraard eigenlijk een musthave is, omdat als de Padfone in de Padstation zit en je wordt gebeld, je toch iets moet….. Ik heb hieronder even een aantal foto’s gedropt over de stylus. Ik had liever gezien dat de headset los te klikken was van de stylus, zodat je niet als een achterlijke in een pen loopt te praten…De Stylus is in ieder geval niet in de Padstation te verstoppen, zover ik gezien heb. Dit was helemaal ideaal geweest, want een los pennetje raak je altijd kwijt… Of de stylus direct bij aankoop van de Padfone word geleverd is nog niet bekend.

 

 

 

 

 

Het keyboarddock is het keyboarddock van de Transformer Prime. Hierin kan je dus de Padstation met daarin de Padfone steken, waardoor de Padfone dus een netbook functie krijgt. Wat ik mij direct bedacht is dus dat de Keyboarddock van de Prime (en mogelijk de nieuwste Transformers) dus sowieso los verkocht zal gaan worden voor de Padfone, want ik kan mij niet voorstellen dat Asus jou gaat dwingen om een Prime en een Padfone te kopen, om al zijn functie te kunnen gebruiken.

Tot slot, de video’s :

Hieronder nog een verzameling interessante video’s over de Padfone.

Dit is een een sneak preview, maar hierin kan je wel goed zien hoe de aansluiting tussen de padfone en de Padstation werkt.

Deze twee video’s zijn gemaakt door PhoneArena Hands-on:

[ad]

Bronnen: PhoneArena, Androidcommmunity, TheVerge, Engadget, Slashgear en youtube

 

Labels:,

Trackback van jouw site.

Reacties (1)

  • Asus Transformer Pad Infinity op de MWC 2012 | Digimind

    |

    […] We hadden deze tablet al gezien op de CES2012 en eignenlijk is er vandaag op de MWC 2012 niets nieuws uitgekomen, behalve de naam dan. Ik vond het meest spectaculaire op de MWC 2012 toch echt de Padfone. Ik kan niet wachten op het moment dat ik dat ultra apparaat in mijn handen heb, lees hier meer. […]

    Reply

Laat een reactie achter