Tablets Podcast 21: mijn stemdebuut op internet

De podcast met alles over tablets

Eindelijk maakt mijn stem zijn debuut op internet. Ik heb de eer om de app-spotter te zijn voor de podcast van Martijn (van tabletsmagazine.nl) en Sam (van sam.injebrowser.nl). Ik vind dit heel leuk om te doen en ik was al een tijdje op zoek naar een plek waar ik mijn stem kon laten gelden. Nu heb ik dus die kans gekregen van de heren. Ik bespreek in deze podcast twee apps Waze en Natuurijs.

Verder gaat de podcast over een aantal actuele zaken op de tabletmarkt. Deze keer gaat het over budget tablets, de MWC 2012 en er worden twee luisteraarsvragen beantwoord. Daarnaast dus ook mijn app-onderdeeltje (vanaf 29 min ongeveer).

[powerpress url=”http://www.podtrac.com/pts/redirect.mp3/www.archive.org/download/DezeWeekInTablets21/Podcast-21.mp3″]

Mocht de player niet lijken te werken is het mogelijk dat je de pagina een keer moet verversen of open hem hier.

Labels:

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter