Winzip voor de iPad, zipbestanden uitpakken

Met Winzip kan je zipbestanden uitpakken op je iPad

Ik ga niet uitleggen wat Winzip is, want iedereen zou dat moeten weten. Maar voorheen kon je .zipbestanden niet uitpakken op je iPad. Dit is nu wel mogelijk met deze gratis app.

Als je een email ontvangt met een winzip bestand, druk je op openen met… en vervolgens winzip en hoppa de app pakt het bestandje voor je uit.  Helaas pakt hij nog geen video bestanden uit, maar misschien is dat wat voor een volgende update. De ingepakte bestanden die worden ondersteunt zijn: .txt, .doc, .docx, .xls, .xlsx, .ppt, .pptx, .rtf, .pdf, .key, .numbers, .pages, .htm, .htm, .jsp, .bmp, .jpg, .jpeg, .tif, .tiff, .png, .gif.

[ad]

[box] Klik hier om Winzip te downloaden voor de iPad [/box]

Labels:,

Trackback van jouw site.

Reacties (1)

Laat een reactie achter