Yarvik GoTab Exxa met android 4.0

De eerste tablet van Yarvik met android 4.0

Yarvik is een bekend merk in de wereld van budgettablets, maar nu komen zij toch met een tablet die meer is als budget. Daarnaast zal de tablet draaien op android 4.0, iets wat we natuurlijk bij steeds meer merken gaan zien. De tablet wordt deze maand nog verwacht en is inmiddels al verschenen op de website van Mycom voor een prijskaartje van 229 euro.

[table id=44 /]

De specifiacties van de tablet zijn voldoende om android 4.0 te draaien en qua aansluitingen zit het ook wel goed. Je krijgt een microSD, microHDMI en MicroUSB (2x). MicroSD kaarten tot 32gb worden geaccepteerd, er ziet overigens 8 gb geheugen in de tablet.  Hij weegt 655 gram, wat netjes is en heeft een  Capacitive 9.7 inch beeldscherm met een resolutie van 1024X768 pixels. Ben je nieuwsgierig geworden naar de tablet? Kijk even naar de onderstaande video van Yarvik.  Persoonlijk zou ik nog even wachten met het aanschaffen van zo’n tablet, want Asus binnenkort met de Memo 370T en dat beloofd heel wat te worden voor een prijs van 250 euro, zie deze post.

[ad]

 

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter