een tablet voor mijn moeder (76 jaar)

Hij moet vooral gebruiksvriendelijk zijn voor mijn moeder

Ik kreeg een vraag van Caroline welke tablet het beste voor haar moeder van 76 jaar zou zijn. Uiteraard is mijn advies, mijn mening, maar mogelijk kan dit u helpen bij het maken van een keuze als u voor dezelfde vraag staat als Caroline

De vraag van Caroline

[box]

Mijn moeder van 76 wil graag een tablet aanschaffen. Ze wil hem vooral gebruiken m spleetjes op te spelen en eventueel mail te lezen en versturen, boeken lezen, internetten. Hij moet vooral erg gebruiksvriendelijk zijn. Zij twijfelt tussen de iPad 1 of de Samsung galaxy.

Kunt u ons een advies even.

[/box]

Mijn advies

[box]

Beste Caroline,

De meest gebruiksvriendelijke tablet is nog steeds de iPad. Echter de iPad 1 word in de winkel niet meer verkocht, deze zal je dus tweedehands moeten kopen.

Ik zou in dit geval dus de iPad 2 kiezen. De iPad werkt gewoon en is simpel in te stellen. Uiteraard kan je met de iPad alles wat jouw moeder er van verwacht en meer.

De bediening van de iPad heeft een aantal basis vaardigheden als als zij die snapt is bedienen een fluitje van een cent..

Ik heb ooit een een post geschreven over een boek voor senioren voor de iPad…

misschien een goede optie om er bij te kopen voor haar….

[/box]

Labels:,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter