Formule 1 app voor tablets

F1™ 2012 Timing App CP voor android en de iPad

Als je een diehard Formule 1 fan ben is dit eigenlijk een musthave app. Echter laat ik beginnen met de mededeling dat dit geen goedkope app is. De app kost 23 euro, dus dat is serieus veel geld voor een app. Wat krijg je hier dan voor? Eigenlijk heel simpel gezegd zoveel mogelijk statistieken live tijdens een race. Daarnaast kan je op jouw tablet de race live volgen door middel van 3d animatie. Alle tracks van de F1 staan er in en je kan zelf bepalen vanuit welke hoek je de race wilt volgen. Daarnaast kan je ook gewoon een heliview boven het circuit kiezen, zo dat je alles ziet.

Naast de 3d effecten kan krijg je ook pushnotificaties als er bijvoorbeeld een ongeluk gebeurd of er een onderzoek word gestart tijdens de race. Naast alle live informatie over de race kan je ook standaard informatie raadplegen, de app is namelijk gekoppeld aan de F1 website. Kortom deze app heeft zeker alles in zich om als tweede scherm + te worden gebruikt tijdens live races, echter is hij wel duur. De goedkoopste optie is gewoon met de laptop op de bank en de website van F1 open, maar als je geld te besteden hebt en een diehard fan bent, zou ik voor de app gaan. Zie hieronder de review video van de app.

NB: Er staat een gratis versie in de app store van Apple, maar daar kan je niets mee, behalve in-app de volledige versie kopen.

[box] Klik hier om F1™ 2012 Timing App CP te downloaden voor de iPad (22,99 euro) [/box]

[box] Klik hier om F1™ 2012 Timing App CP te downloaden voor android (23,99 euro) [/box]

[ad]

Labels:,

Trackback van jouw site.

Reacties (2)

 • Avatar

  Sjors

  |

  Ik ken de app van vorig seizoen, maar had het er toen niet voor over omdat het einde al in zicht wat. Het wad niet helemaal duidelijk hoe betrouwbaar de app wat, ook omdat ik er niks over kon vinden.

  Belangrijkste wat ik me afvraag bij een app die zo duur is: is hij alleen voor dit seizoen? Als je het ieder jaar weer moet aanschaffen vind ik het een beetje een dubieus verdienen model

  Reply

  • Avatar

   Digimind

   |

   Sjors,

   Qua betrouwbaarheid zou het oke moeten zitten, de meeste gebruikers klagen niet over foutieve informatie in de app (maar dat komt waarschijnlijk omdat de app gekoppeld is aan de F1 website)

   Je moet ieder jaar inderdaad een nieuwe app kopen, dit is op zich vrij duidelijk maar wel reteduur…. Een postiveling legde het zo uit: ” Per race is het niet zo veel.” …… 🙂

   Reply

Laat een reactie achter