HTC Flyer weer in de aanbieding 219,95 euro

De HTC Flyer weer verder in prijsgedaald

De HTC Flyer is momenteel bij de meest webshops onder de 300 euro. Maar iBood heeft vandaag weer een dagaanbieding van de HTC Flyer. De 16gb wifi versie is vandaag voor 219,95 euro te koop. Eerder deze maand was hij ook al in de aanbieding op iBood, maar toen voor 229,95 euro, hij is nu dus weer een tientje goedkoper. De Flyer is monenteel met android 3.2 te verkrijgen en daarover de HTC Sense schil. Het is nog niet bekend of de Flyer ook de update naar android 4.0 krijgt, er gingen geruchten van wel, maar officieel nog niets over bekend. Onofficieel is de update naar android 4.0 wel beschikbaar voor de HTC Flyer.

Of ik deze tablet zou kopen?

Op zich is het een mooie tablet voor weinig geld. HTC is niet zo snel met hun updates, want android 3.2 liet lang op zich wachten. We weten allemaal dat android 3.2 niet ideaal is op tablets, maar als je een mooie 7 inch tablet zoekt, voor basis gebruik is het toch wel een goede optie, maar ik zelfs zou eerder een Acer Iconia A100 kopen, dan deze tablet. De Acer Iconia A100 is momenteel rond de 290 euro.

[box] ga naar iBood om deze deal te bekijken [/box]

[ad]

Labels:

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter

theflixertheflixerlookmovielookmoviewatchseriesonlinewatchseriesonlineflixtorflixtormoviestowatchmoviestowatchflixwaveflixwavewatchserieswatchseriessoaptodaysoaptoday123moviesfree123moviesfreefmoviesfmoviesflixtor, Alice & Jack (2024), free new movies online, watch movies online, Triple Oh! (2024),