Superdeal iBOOD: HTC flyer voor 229,95 euro (15 februari)

Morgen (15 februari) is de HTC Flyer 229,95 euro bij iBOOD

Ik kreeg vandaag een vooraankondiging dat de HTC Flyer morgen voor een stuntprijs van 229,95 euro zal worden aangeboden op iBOOD.

Er werd niet aangekondigd om welke versie het zou gaan, maar ik vermoed de 16gb Wifi only versie. De HTC flyer is nog nooit zo goedkoop geweest en misschien toch een leuke optie om te kopen. De update naar android 3.2 is pas doorgevoerd en je hebt dus een leuke 7 inch tablet met stylus voor een goede prijs. Helaas is er niets bekend gemaakt over wanneer de HTC Flyer de update naar android 4.0 zal krijgen. Onofficieel is dat al mogelijk, maar officieel is er nog niets aangekondigd. De geruchten gaan overigens wel dat de HTC Flyer dit jaar de update nog krijgt.

Ga dus morgen (15 februari) naar iBOOD om de deal te bekijken.

[ad]

Labels:

Trackback van jouw site.

Reacties (1)

  • HTC Flyer weer in de aanbieding 219,95 euro - Digimind

    |

    […] weer een dagaanbieding van de HTC Flyer. De 16gb wifi versie is vandaag voor 219,95 euro te koop. Eerder deze maand was hij ook al in de aanbieding op iBood, maar toen voor 229,95 euro, hij is nu dus weer een […]

    Reply

Laat een reactie achter