Medion Lifetab 31 maart weer terug bij de Aldi

De Medion Lifetab gaat weer in de verkoop

Eind vorige jaar lag de Lifetab al bij de Aldi in de winkel en dit was een succes te noemen. De tablet was namelijk zo uitverkocht. Vandaag kreeg ik de folder in de brievenbus waarin de tablet weer stond vermeld. Vanaf 31 maart zal hij weer in de winkels liggen. Eerder had ik al gemeld dat vanaf 10 april ook in de webshop van Medion zal liggen. Dus mocht je volgende week misgrijpen bij de Aldi kan je hem nog online bestellen. Bij de Aldi kost hij echter 399 euro en in de webshop 429 euro. Hiervoor krijg je wel een tablet met alles er op en er aan.

Tabletsmagazine meldde van de week dat de update naar android 4.0 er zeker gaat komen voor de Lifetab, maar dat het beschikbaar zou komen in de komende maanden. Dit kan dus nog wel even duren, want zij hebben geen datum genoemd. Daarnaast kwam er nog wel opmerkelijk nieuws binnen over een nieuwe versie van de tablet. Deze zou de naamcode P9516 krijgen. Medion wist mij te vertellen dat dit een upgrade was van de huidige Lifetab. De P9516 zou een betere batterij hebben en een beter camera. Het is niet bekend hoeveel deze versie moet gaan kosten, maar ook deze zal in de webwinkel van Medion te koop zijn in April. Het is nog niet bekend voor welke prijs de P9516 verkocht zal gaan worden in Nederland en of hij uberhaupt in de winkel terecht zal komen of alleen online verkocht zal worden. Kortom, dit hou ik even in de gaten voor jullie.

[ad]

Labels:

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter