Medion LifeTab vanaf 10 april ook online te bestellen

De Medion Lifetab binnenkort online te koop

De Medion Lifetab heeft enige tijd in de schappen van de Aldi gelegen. De Lifetab zal binnenkort, verwachting is 10 april 2012, ook in de Medionshop te koop zijn. Echter vind ik de prijs wel tegenvallen. Hij zal voor 429 euro te koop zijn. Hiervoor krijg je het volgende:

Processor: NVIDIA® Tegra™ 2 Dual-Core-processor
Google Android 3.2 (Honeycomb)
Kloksnelheid: 1 GHz
Geheugen: 1 GB
Harde schijf capaciteit: 32 GB
Videokaart : ultra-low power NVIDIA® GeForce® GPU
Scherm : 10″ / 25,4 Cm. Multi-Touch Capacitief)
Resolutie : 1280 * 800 pixels
Dolby® Mobile over geintegreerde Stereo Luidsprekers
HDMI, USB, GPS,WIFI,microSD, SIMkaartslot
5 Megapixel camera en frontcamera van 2 megapixel

Eigenlijk is dit wel een complete tablet met alles er op en er aan. Echter zijn er twee minpunten en dat is de Tegra 2 dualcore-processor en android 3.2. De tegra 2 chip is nou eenmaal verouderd en kan eigenlijk de concurrentie met de Tegra 3 niet aan, maargoed als je geen echte gamer bent en weinig video’s op de tablet wilt gaan kijken, kan je dit voor lief nemen. Android 3.2 is een ander verhaal. Medion zou er goed aan doen om zo snel mogelijk de update naar android 4.0 door te voeren. Zij hebben wel aangekondigd dat de update komt, maar nog niet wanneer. Ik heb in ieder geval navraag gedaan of er bekend is wanneer de update komt.

[box] bekijk hier de ‘wordt verwacht’  pagina van de Medionshop [/box]

update: Momenteel is de tablet van de website gehaald, ik verwacht hem zeer binnekort terug in de Medionshop, hou deze pagina in de gaten

[ad]

Labels:

Trackback van jouw site.

Reacties (2)

Laat een reactie achter