Archos Remote Controle

Wil jij jouw Archos op afstand bedienen?

Je vraagt je misschien af waarom je een tablet op afstand zou willen bedienen, maar op zich is het wel handig.  Archos Remote Controle is een app die dit mogelijk maakt. Het gaat hier om de Archos Gen9 en Gen8 tablets waar mee je deze app kan gebruiken. Met deze app kan je bijvoorbeeld met jouw android smartphone jouw Archos tablet bedienen. Dit is handig als je bijvoorbeeld jouw Archos aan de TV hebt gekoppeld om een video of foto’s te kijken. Ik kan me ook voorstellen dat de app eventueel gebruikt kan worden bij presentaties die je op een tablet geeft aan een klant. De app werkt prima, de enige eis is dat jouw smartphone en de tablet in hetzelfde Wifi-netwerk zitten en dat jouw smartphone minimaal android 1.6 heeft.

[box] Klik hier om Archos Remote Control te downloaden (gratis)[/box]

[ad]

Labels:,

Trackback van jouw site.

Reacties (2)

 • Avatar

  de vuyst willy

  |

  Mijnheer, mevrouw
  Kan men alle tablets met die afstandsbediening bedienen
  of bepaalde merken ? en wat is de prijs ? en hoe kan ik eventueel bestellen?
  of alleen archos tablets ?
  antwoord graag 0032491123123

  Reply

  • Avatar

   Nathan Okkerse

   |

   Hallo Willy, deze afstandsbediening kan je gewoon downloaden in de app store (nog steeds)

   Reply

Laat een reactie achter