Asus GPS dongel gratis te bestellen in Nederland

Zojuist meldde Asus ons dat Prime eigenaren hem kunnen bestellen

Afgelopen tijd kwamen er geruchten over een GPS dongel voor de Asus Transformer Prime. Dit zou de oplossing moeten bieden voor het GPS probleem van de Prime. Deze dongel is nu gratis te bestellen, na registratie, door de Prime eigenaren. Ga naar deze website, daarop staat precies hoe je dit moet doen. Asus noemt deze dongel trouwens een externe GPS Uitbreidingskit. De actie om deze dongel gratis te bestellen loopt tot 31 juli 2012.

Je moet je registeren als Asus VIP en dan vervolgens een aantal stappen doorlopen en vervolgens kan je hem bestellen, nogmaals op de website van Asus staat het duidelijk uitgelegd. Binnen welke tijd jij dan de dongel thuis krijgt staat er niet vermeld. Zie de foto hieronder hoe hij er uit ziet.

[ad]

Labels:,

Trackback van jouw site.

Reacties (1)

 • Avatar

  Hans strik

  |

  Goeden avond,

  Ik ben in bezit van een asus transformer dus niet de prime, waarom wordt er niet over de eerst transformer gesproken als het om die dongel gaat, is er geen probleem met de GPS van de eerste transformer.

  Als ik een dongel zou kunnen krijgen zou deze dan wel op de eerste transformer passen of zitten de ingangen op een andere plek.

  bedankt voor de info.

  Met vriendelijke groet,

  Hans Strik

  Reply

Laat een reactie achter