Google Currents nu ook in Nederland beschikbaar

Google Current beschikbaar in Nederland

Google Current is er al een tijdje, maar is nu eindelijk ook officieel verkrijgbaar voor android tablets in Nederland. Er waren wel manieren om hem alvast op je tablet te krijgen, maar nu kan je hem gewoon downloaden in de Play Store. Google Currents is heel simpel gezegd gewoon de Flipboard app van Google. Hiermee kan je zelf bepalen welke feeds (rss, reader, websites, ect) je toevoegt aan jouw magazine en vervolgens kan je er voor heen bladeren alsof je een tablet leest.

Ik heb het even geprobeerd met mijn eigen feed en het werkt prime. De posts van mijn website worden mooi weergegeven in het magazine, meestal over een aantal pagina’s. Daarnaast zie je gewoon alle foto’s en video’s die ik heb toegevoegd en heb je ook nog de mogelijkheid om het volledige artikel via de browser te bekijken. Kortom deze app is zeker een aanrader, vooral als je lekker onderuit op de bank lekker door een magazine heen wilt bladeren.

[box] klik hier om Google Currents voor android gratis te downloaden[/box]

[box] klik hier om Google Currents voor de iPad te downloaden (gratis)[/box]

bron: Google blog

Labels:, ,

Trackback van jouw site.

Reacties (1)

  • Tablet podcast #30 - Digimind

    |

    […] van Asus, Tablets van Toshiba en over wat Samsung nog in het vat heeft zitten. Ik zelf bespreek Google Currents en […]

    Reply

Laat een reactie achter