Instagram op de iPad

Er is nog geen officiele Instagram app op de iPad

Helaas is er nog geen officiele app van Instagram voor de iPad, maar er zijn wel alternatieven. Wat ik momenteel mis op mijn iPad is dat ik mijn foto’s niet kan uploaden naar Instagram met een goede app. Ik gebruik mijn iPad toch ook vaak als fotoboek of voor fotobewerking. En als ik dan uiteindelijk een foto heb bewerkt en ik zou hem graag willen uploaden naar Instagram. De enige manier om dit nu te doen is met de iPhone app, want die kan je wel downloaden op jouw iPad. Natuurlijk is deze app niet ontwikkeld voor de iPad, dus daarom werkt het eigenlijk niet lekker. Je moet de app namelijk 2x vergroten om hem op jouw volledige beeldscherm te gebruiken. Maargoed, je kan wel jouw foto’s uploaden als het moet.

Er zijn nog twee alternatieven om Instagram te gebruiken op jouw iPad. De eerste is Instapad. Met deze app kan je jouw foto’s, likes en reacties bekijken op Instagram. Daarnaast is het ook mogelijk om jouw stream te bekijken en de populaire foto’s. Er is ook een betaalde versie zonder reclame en met wat extra opties, zoals een kaart met overzicht waar de instafoto’s gemaakt zijn. Deze versie is ook Retina ready. Deze app heeft dus het minpunt dat je niet kan uploaden, maar dat blokkeert Instagram zelf en daarnaast sluit hij weleens plotseling af. Ik heb zelf overigens bij de Pro versie nog niet ervaren dat hij er uit ‘schiet’. Daarnaast is de Pro versie ook iets sneller dan de gratis versie.

De tweede optie is Iris App. Deze app kan hetzelfde als Instapad, alleen vind ik deze stukke sneller en stabieler dan Instapad. Daarnaast is de layout ook wat anders, wat ik als positief ervaar. Je hebt de menu balk aan de zijkant in plaats van aan de bovenzijde, zoals bij Instapad.  Helaas heeft deze app hetzelfde minpunt: je kan niet uploaden. Het is dus nog wachten op de officiele app van Instagram voor de iPad. Je kan wel de iPhone versie gebruiken, maar die maakt natuurlijk geen gebruik van het iPad scherm, waardoor je bijvoorbeeld jouw stream onder elkaar te bekijken is, terwijl er op de iPad (zoals bij de twee alternatieven) makkelijk meerdere foto’s naast elkaar kunnen worden weergegeven. Mijn voorkeur gaat momenteel uit naar de Iris App, omdat ik deze mooier en sneller vind, daarnaast is hij ook goedkoper dan Instapad. Wanneer Instagram de app voor de iPad uitgaat brengen is nog niet bekend.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[box]klik hier om Instagram voor de iPhone te downloaden (gratis)[/box]

[box]klik hier om Instapad Pro voor de iPad te downloaden (2,39 euro)[/box]

[box]klik hier om Instapad voor de iPad te downloaden (gratis)[/box]

[box]Klik hier om Iris App voor de iPad te downloaden (1,59 euro)[/box]

[ad]

 

Labels:,

Trackback van jouw site.

Reacties (1)

  • Avatar

    RFM

    |

    Besef wel dat deze app rechten krijgt om je camera+mic+gps te activeren en netwerkverbindingen op te zetten om met het app netwerk te communiceren. En je adresboek heeft het ook toegang toe. Vandaar dat Facebook er ook 1 miljard dollar voor over had

    Reply

Laat een reactie achter

flixhqflixhqgomoviesgomovieshimovieshimoviesflixtorflixtorsoap2daysoap2dayhuramovieshuramoviesanitakuanitakumoviestowatchmoviestowatchvumoovumoowatch animewatch animefree movie streaming no sign up, watch tv shows online, watch series hd, watch movies online, Will Trent (2023),