Paper app voor de iPad

Momenteel de nummer 1 app in de hitlijst

Paper staat momenteel op nummer 1 in de app store bij gratis apps. Op zich is dit zeker een mooie app die het proberen waard is. Momenteel zijn er diversen ’teken apps’  te krijgen op de iPad, maar dit is veruit de meest interessante. Het werkt met mooi geanimeerde tekenboeken. Je kan per gebeurtenis een tekenboek aanmaken. In het tekenboek kan je weer diversen pagina’s aanmaken zodat je echt jouw creativiteit kwijt kan. Het tekenen en schrijven zelf, voelt heel natuurlijk aan. Dit is beter dan bij de andere apps, er zit minder vertraging in en ik heb hier vaker het gevoel dat wat ik wil tekenen ook daadwerkelijk op het ‘papier’ staat. Als je een tekening hebt gemaakt heb je ook de mogelijkheid om deze te delen op onder andere Facebook en Twitter. Zie hier onder de trailer van de app om te zien wat de mogelijkheden allemaal zijn. Ik vind dat er wel een ‘maar’  aan deze app zit. Je kan de app namelijk testen, maar zodra je er echt mee aan de slag wilt, zal je wel je portemonnee open moeten trekken. Het kost namlijk 5,99 euro om het totaal pakket te kopen, je kan ook losse atributen kopen, die kosten 1,59 euro per stuk, dus je bent beter af om direct de volledige accessoires te kopen. Dit vind ik wel jammer, want mensen zullen hierdoor misschien wel misleid worden en ik hou van duidelijkheid. Aan de andere kant, het is wel goede marketing, want je mag er even aan snuffelen en als je heel de koek wilt, mag je er voor betalen.

[box]klik hier om Paper te downloaden voor de iPad [/box]

[ad]

Labels:,

Trackback van jouw site.

Reacties (1)

  • Avatar

    Ome Jopie

    |

    leuke app maar een beetje karig met de settings. ben er nog niet achter hoe je lijndiktes e.d. kunt aanpassen. de manier waarop de kwast meer kleur geeft naarmate je langzamer beweegt geeft een heel mooi aquarel idee.

    Reply

Laat een reactie achter