Read it Later is Pocket geworden

Pocket verzamelt al jouw ‘mustread’  artikelen op het internet

Ik maakte al gebruik van Read it Later, maar dat is nu van naam veranderd: Pocket. Naast de naamsverandering is ook de vormgeving van de dienst flink onder de loop genomen. Alles ziet er een stuk mooier en duidelijker uit. Met Pocket kan je eigenlijk op ieder apparaat jouw artikelen opslaan waar je op dat moment even geen tijd voor hebt om het te lezen. Pocket heeft een app voor android, iOS, windows Phone en een webapplicatie. Dit maakt deze dienst dus uitermate handig in gebruik. Daarnaast is het in veel apps ook al mogelijk om het artikel op te slaan in Pocket.

Ik zelf gebruik het al enige tijd met veel plezier. Als ik iets op mijn telefoon lees waar ik op dat moment geen tijd voor heb om goed te lezen, sla ik het op in Pocket. Vervolgens lees ik het later thuis op de bank of op mijn Mac. Andersom gebruik ik het ook. Als ik thuis een artikel lees en ik heb haast, omdat ik de trein moet halen, dan sla ik het op in Pocket en lees ik in de trein verder. Kortom ik ben zeer tevreden met de dienst en ik gebruik hem dan ook vaak.

Als je de artikelen download in jouw app dan kan je zelf de artikelen offline lezen (alleen de tekst). Dit is natuurlijk handig als je ergens bent en geen Wifi of 3g verbinding hebt. Hieronder nog een introductie video en een overzicht waar je welke versie kan downloaden.

[box]klik hier om Pocket te downloaden voor iOS (gratis)   iphone [/box]

[box]klik hier om Pocket te downloaden voor android (gratis)[/box]

[box] Klik hier om Burn after reading te downloaden voor Windows Phone (1,99 euro) [/box]

[box]ga hier naar de webapplicatie[/box]

[ad]

 

Labels:, , ,

Trackback van jouw site.

Reacties (1)

Laat een reactie achter