De Samsung Galaxy note 10.1 is 1 maand vertraagd

De Samsung Galaxy Note 10.1 komt op zijn vroegst pas in juni 2012 op de markt

Een Koreaanse krant meldde dat de Galaxy Note 10.1 een maand later zal worden uitgebracht omdat Samsung heeft besloten op het allerlaatste moment toch nog een quad-core processor in de tablet te stoppen in plaats van een dual-core processor. Zij willen met deze processor beter de concurrentie aangaan met de nieuwe iPad. Hoogstwaarschijnlijk zal het de Exynos processor, 1.5GHz Exynos 4412 chipset worden die Samsung in de Note 10.1 gaat stoppen. Dit is een er eentje uit eigen beheer en zou beter grafische prestaties moeten gaan leveren dan de huidige chip van de nieuwe iPad. Overigens gaan er ook geruchten dat Samsung deze chip gaat gebruiken in smartphones zoals de Galaxy SIII.

Helaas voor ons betekend dit dat we nog even moeten wachten op het paradepaardje van Samsung, maargoed mocht de chip echt betere prestaties leveren dan is het waarschijnlijk wel de moeite waard om te wachten. Mocht u toch nieuwsgierig zijn naar de Samsung Galaxy Note 10.1, bekijk dan even de onderstaande video van PhoneArena, zij hadden een prototype al eens in hun handen. Het meest opvallende aan de Note 10.1 is de S-pen die we inmiddels kennen van zijn kleine broertje, de Note….

[ad]

bron: PhoneArena

Labels:

Trackback van jouw site.

Reacties (1)

  • onduidelijkheid over nieuwe tablets Samsung - Digimind

    |

    […] ook aan, maar toe nu toe is deze alleen nog maar met een dual-core processor gespot. Er gingen wel geruchten dat de Galaxy Note 10.1 met een quad-core processor gaat komen, maar officieel is dit nog niet […]

    Reply

Laat een reactie achter