vergelijk de nieuwe iPad met de iPad 1 en iPad 2

Moet jou nou een nieuwe iPad kopen of niet?

Op zich is deze vraag vrij makkelijk te beantwoorden als je nog geen iPad hebt. De nieuwe iPad 3 is momenteel de beste tablet van het moment (daar zal bijna iedereen het over eens zijn), maar is hij ook de moeite waard om jouw ‘oude’ iPad te verkopen en de nieuwe iPad te kopen. Deze vraag vind ik lastiger om te beantwoorden zeker, omdat dit ook een persoonlijke keuze is. Hecht jij veel waarde aan beeldkwaliteit dan is het een ‘must’  om jouw iPad te upgraden, maar als dat minder belangrijk voor je is?  En als je nog een iPad 1 hebt, moet je dan sowieso upgraden?

Ik vond op internet de volgende video, die goed de verschillen en overeenkomsten laat zien tussen de iPad 1, iPad 2 en de nieuwe iPad 3. Wellicht helpt jou dit bij het nemen van jouw beslissing.

[ad]

Bron: Pocketnow

Labels:, ,

Trackback van jouw site.

Reacties (1)

 • Avatar

  Nol

  |

  Ik denk dat het niet direct nodig is om te upgraden van de IPad 2 naar de new IPad.
  Mocht je nog in het bezit zijn van de eerste IPad, dan is de new IPad echt een paar stappen voorwaarts. Het werkt super snel en het scherm is een verademing. Een iPad is sowieso prettig om mee te werken, maar de performance van de eerste iPad is eigenlijk niet meer echt van deze tijd.

  Reply

Laat een reactie achter