Asus Transformer Pad Inifinity te bestellen in Nederland

Vanaf vandaag is de Asus Transformer Pad Infinity (TF700) te bestellen

Eerder kreeg ik al te horen van Asus Benelux dat de Asus Transformer Pad Infinity er aan zat te komen. De Full HD 10.1 inch tablet van Asus is nu alvast te bestellen bij enkele webwinkels in Nederland.

Inmiddels is de tablet van dit jaar van Asus, de Transformer Infinity Pad At700 online te bestellen. Helaas staat er geen leverdatum genoemd, dit heb ik wederom aan Asus Benelux gevraagd. De Transformer Pad Infinity is verkrijgbaar in 2 versie een 64Gb versie zonder dock en een versie met een keyboard dock. Beide versies zijn inmiddels te bestellen bij Mycom en Dixons. Andere online winkels zullen wel snel volgen. De tablets worden voor de verwachtte prijs aangeboden zonder dock voor 619 euro en met  dock voor 719 euro. Dit is volgens mij zelfs 20 euro duurder dan verwacht.

Asus zal met de Transformer Pad Infinity de concurrentie aan willen gaan met de iPad en de Acer Iconia tab A700, die allebei al op de markt zijn. Ik vind dan ook dat Asus eigenlijk te laat is met dit segment tablet. Het enige wat Asus kan bieden is het keyboarddock, dit is een extra optie die de andere tablets niet hebben. Ik hoop voor Asus zich kan blijven onderscheiden daarmee.

Wil je meer weten over de Asus Transformer Pad Infinity? kijk dan op onze pagina

[ad]

update: Asus Benelux heeft tegen ons gezegd dat de webshops een foutje hadden gemaakt, de Infinity is dus weer offline gehaald.

Waar kan je de Asus Transformer Pad Infinity At700 kopen?

[table id=55 /]

 

Labels:

Trackback van jouw site.

Reacties (2)

Laat een reactie achter