De Acer Iconia Tab A700 deze maand te koop in NL

De Acer Iconia Tab A700 is inmiddels te bestellen in Nederland

De Acer Iconia Tab A700 is de momenteel de variant in de Iconia serie met het beste display. De A700 heeft namelijk een Full HD display met een resolutie van 1920 x 1200 pixels. Hij is inmiddels te bestellen in Nederland voor een prijs vanaf 499 euro. lees hieronder waar je hem kan bestellen en nog meer informatie.

De Acer Iconia Tab A700 is de eerste Full HD 10.1 inch tablet van Acer. Hiermee is hij de grootste concurrent van de Asus Transformer Pad Infinity, die we ook zeer binnenkort verwachten. Hiermee lijkt Acer wel een stap voor te zijn op Asus, want de verwachting is dat hij vanaf volgende week (in ieder geval deze maand nog) te leveren is. Op verschillende websites staan al leverdatums vermeld op Yorcom staat een leverdatum van 15-06-2012 dat zou dus morgen zijn en bij Tabletcenter staat een verwachte leverdatum van 29-06-2012. Bij beide webwinkels is hij wel al te bestellen in de pre-order. De verwachting is dat hij volgende week leverbaar zal zijn, volgens Acer Nederland. Zie onder aan deze post waar de A700 allemaal te koop is (zal zijn).

De Acer Iconia Tab A700 is zoals gezegd dus een 10.1 inch tablet met een Full HD scherm, daarnaast heeft hij de Tegra 3 quad-core processor aan boord, android 4.0, 1GB werkgeheugen, 32gb opslag, usb, HDMI, MicroSD en een 5 megapixel camera achter en een 2 megapixel camera voorzijde. Kortom een zeer complete tablet met het beste wat android tablets op dit moment bieden. Het display is een IPS waardig display, Acer gebruikt alleen andere technieken dan IPS.

Kortom dit zal de top tablet van Acer worden voor 2012. De prijs valt misschien wat tegen. Ik vind hem aan de duurdere kant vergeleken met de andere tablets in dit segment, echter zal hij wel goedkoper zijn grootste concurrent de Asus Transformer Pad Infinity. Deze zal naar verwachting vanaf 599 euro te koop zijn (zonder keyboarddock). Zie hieronder nog een van de eerste hands-on video’s van de Acer Iconia Tab A700.

 

[ad]

Waar kan ik de Acer Iconia Tab A700 kopen?

[table id=54 /]

Labels:

Trackback van jouw site.

Reacties (1)

  • Acer Iconia Tab A700 is verkrijgbaar in Nederland -

    |

    […] Eerder deze week postte ik nog dat hij deze maand nog geleverd zou worden in Nederland, maar de Acer Iconia Tab A700 is vanaf vandaag verkrijgbaar bij Yorcom. Voor zover ik nu heb kunnen zien zijn zij de enige die hem op voorraad hebben. Naar verwachting zullen de andere webshops volgende week wel volgen, maar kan je niet wachten? Dan zou ik hem maar alvast bestellen. Ik verwacht op de Acer Iconia Tab A700 toch wel een flinke run. Ik heb de afgelopen tijd vaak de vraag gehad, waneer hij te koop was. Nu dus, bij Yorcom.  Het gaat om de 32GB Wifi versie in het zwart. Zie hieronder nog een lijst met wie de Acer Iconia Tab A700 allemaal verkopen….. […]

    Reply

Laat een reactie achter