Apps synchroniseren met iTunes, hoe doe ik het?

Synchroniseren en iTunes, iets waar veel mensen moeite mee hebben

Ik krijg vaak vragen over synchronisatie en iTunes, zelf heb ik ook al het een en ander meegemaakt waar ik wijzer van geworden bent. Zoals bijvoorbeeld onbewust al mijn apps van mijn iPad verwijderen. Hieronder laat ik een video zien hoe ik momenteel iTunes gebruik om mijn iPad apps te synchroniseren en zo dus gelijk te backuppen…

Voor op gesteld zal dit misschien niet de beste manier zijn om jouw apps te synchroniseren en zullen er vast nog wel beter opties zijn of andere manier, maar zo doe ik het. Ik hoop dat u er wat aan heeft als u aan het tobben bent met uw apps en iTunes. Ik zelf heb in ieder geval al een keer de ervaring gehad doordat ik niet goed opletten waar de vinkjes aan stonden, heel mijn iPad werd geleegd door iTunes, waarna ik al mijn apps weer opnieuw op mijn iPad kon zetten en alles weer op nieuw kon gaan indelen (in submapjes en op de juiste homescreen). Zie hier onder in de video dus hoe ik het doe….

[ad]

Labels:,

Trackback van jouw site.

Reacties (1)

  • Avatar

    Henny J.

    |

    Ik wil zo graag weten hoe het afloopt?! Ik zie maar 3.08m maar jij bent nog niet klaar volgens mij;-))

    Reply

Laat een reactie achter

flixtorflixtorsflixsflixanitakuanitakuheymoviesheymovieswatchmovieswatchmoviessflixsflixsoap2daysoap2daywatch animewatch animehdtodaytvhdtodaytvmyflixermyflixerwatch movies online, Suncoast (2024), huratv, free movie streaming no sign up, Napoleon (2023),