Archos GamePad

Archos GamePad demostratie online (video)

De Archos GamePad is de ultieme game tablet?

Dit kan je nu zelf beoordelen, want er is een demo video van de Archos GamePad online gezet. De GamePad zal naar verwachting volgende maand in de winkels liggen voor minder dan 150 euro.

De Gamepad is een tablet dit bijzonder is omdat hij fysieke knoppen aan de zijkanten heeft, waardoor hij optimaal zou moeten zijn voor het spelen van games op de tablet. In de video hieronder laten ze zien hoe het precies werkt. Je kan dus zelf de knoppen instellen per game, je bepaalt dus zelf welke knop welke functie heeft. Als je dit eenmaal hebt ingesteld hoef je dit niet telkens op nieuw te doen. Ook geeft men aan dat er waarschijnlijk een lijst met instellingen per game zal online verschijnen die je kan downloaden, zodat je het niet zelf hoeft in te stellen.

De Archos GamePad is een 7 inch tablet die draait op Ice Cream Sandwich. Hij heeft een dual-core processor aan boord met een quad-core grafische chip. De resolutie van het 7 inch beeldscedrm is 1024×600 pixels. Verder heeft hij 8Gb opslag, een MicroSD slot, Mini HDMI en toegang tot de Play Store. de GamePad zou onder de 150 euro moeten gaan kosten. Zie hieronder de video:

[ad]

Archos GamePad

Labels:

Trackback van jouw site.

Reacties (1)

  • Avatar

    Gamer

    |

    Wanneer komt hij uit (in NL of US)

    Reply

Laat een reactie achter