Acer Iconia W510 en W700 te bestellen in Nederland

Acer Iconia W510 en W700 te bestellen

De eerste twee Windows 8 tablets van Acer. De Acer Iconia W510 trof ik al in de Windows Store aan de dag voor de opening. Inmiddels zijn beide tablets al te bestellen bij diverse webshops.

Inmiddels zijn er al heel wat Windows 8 apparaten te vinden in de winkels, maar als je kijkt naar de tablets of hybride tablets dan valt dat nog wel mee. Voornamelijk laptop zonder touchscreen zijn in de winkels te vinden. Zoals ik al zei is de Acer Iconia W510 er al vanaf het begin bij. Het bijzondere is eigenlijk dat hij nog niet in de winkels verkrijgbaar is. Hij ligt wel in de Windows Store in Amsterdam, zodat je er mee kan spelen, maar je kan hem  nog niet kopen. Na wat speurwerk op alle Nederlandse webwinkels ben ik ze wel al tegen gekomen, echter zonder leveringsdatum. Echter verwacht ik dat beide tablets zeer binnenkort verkrijgbaar zullen zijn. Ze zijn dan ook allebei wel alvast te bestellen bij diverse webwinkels.

Persoonlijk verwacht ik de Acer Iconia W510 iets eerder dan de W700, omdat deze dus al in de showrooms ligt. Daarnaast vind ik van deze twee tablets dat ze vergelijken met de concurrenten vrij scherp geprijsd zijn. de Acer Iconia W510 ligt samen met het keyboarddock al voor 499 euro in de winkels. Over de Acer Iconia W700 zijn de webshops het nog niet helemaal eens. Bij de ene wordt hij aangeboden met het dock voor 599 euro en bij de andere voor 699 euro. Op zich is het dan niet moeilijk waar je hem gaat halen lijkt mij. Zie hieronder een overzicht van waar de beide Acer Iconia’s te koop zijn. Zie voor meer informatie de pagina’s van de Acer Iconia W510 en de Acer Iconia W700.

Acer Iconia W510

[ad]

[table id=75 /]

Acer Iconia W700

[table id=77 /]

Labels:,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter