Android 4.1 Jelly Bean update Samsung Galaxy Tab 2 7 inch

Android 4.1 is beschikbaar voor de Galaxy Tab 2.0 7 inch

Eerder werd deze update al in andere landen beschikbaar, vanaf gisteren is de Galaxy Tab 2.0 7 inch ook te updaten naar Android 4.1 Jelly Bean.

Het binnenhalen kosten wel even tijd, maar inmiddels staat de update op mijn Samsung Galaxy Tab 2 7 inch. Persoonlijk heb ik al vaker met Jelly Bean gewerkt, dus heel veel nieuws is het niet voor mij, maar ik moet zeggen dat mijn eerste ervaringen positief zijn. Snelheid en stabiliteit zijn naar mijn inzien flink verbeterd en ik ervaar dat de tablet een stuk ‘smoother’  draait. Samsung heeft zelf niet heel veel veranderd aan hun Touch Wizz interface. In eerste gezicht kom ik geen grote veranderingen tegen van Samsung zelf.

Uiteraard zijn wel de opties van Jelly Bean beschikbaar geworden zoals Google Now, het aanpassen van je vergrendelscherm, de cameraopties en het swypen. Dat laatste ben ik echt enorm blij mee. Ik ben enorm fan van swypen (woorden maken zonder dat je vinger van het scherm af gehaald hoeft te worden). Ik vind het toetsenbord een goede verbetering, want naast swype zijn er ook verschillende snelknoppen geplaatst zoals bijvoorbeeld @ naar je spatie en dat werkt heel prettig.

Ik ben persoonlijk ook van van Panorama foto’s en dat is nu ook mogelijke met deze update op de Galaxy 2 7 inch. Tot slot ervaar ik na een dag spelen met de tablet dat hij toch net iets sneller is geworden of in ieder geval zo aanvoelt en dat hij minder happert dan voorheen. Kortom het downloaden waard.

Je krijgt al het goed is zelf een melding dat er een update is en anders kan je dit via instellingen pushen. Ga naar instellingen –> over dit toestel/tablet –> software bijwerken.

[ad]

android 4.1 samsung galaxy tab 2 7 inch

Labels:, ,

Trackback van jouw site.

Reacties (2)

  • Avatar

    Arthur

    |

    Ik heb zelf ook deze tablet en heb gewoon via een melding de software-update gedaan, maar er is haast niets veranderd. In ieder geval heb ik niet deze indeling(zoals afb. hierboven). Wat kan het zijn?

    Reply

  • Avatar

    Nathan Digimind

    |

    beste Arthur,

    Ik heb gelezen dat bij sommige de eerste update niet helemaal werkte.
    ik zou hem nog een keer proberen, via de manier die hier boven staat.

    Reply

Laat een reactie achter