iPhone 5S

De iPhone 5C en iPhone 5S in Nederland

Wanneer zijn de iPhone 5C en iPhone 5S in Nederland te krijgen?

Die vraag heb ik al meerdere malen voor bij zien komen in mijn mail. Het goede nieuws is dat de iPhone 5C verkrijgbaar is in Nederland. De iPhone 5S vanaf vandaag ook te koop in Nederland. In ieder geval bij 1 webwinkel, de andere webwinkels zullen snel volgen.

De iPhone 5C kan je inmiddels al enkele dagen bij Belsimpel.nl bestellen uit eigen voorraad dat betekend dat je hem dus in principe morgen in huis hebt, als je hem vandaag besteld. De iPhone 5C is in diverse kleuren beschikbaar, zoals blauw, groen, wit, geel en roze. In principe zijn al deze kleuren beschikbaar. De iPhone 5C is natuurlijk bijzonder door zijn behuizing. Heel plastic in een felle kleur. Daarnaast heeft hij eigenlijk dezelfde specificaties als de iPhone 5 of nog iets beter. Bij Belsimpel is hij verkrijgbaar vanaf 69 euro in combinatie met een abonnement. Als je het toestel los zou willen kopen kost dat je 699 euro voor de 16GB versie.

De iPhone 5S is ook bij Belsimpel.nl te verkrijgen als een van de eerste in Nederland. Deze kunnen ze ook leveren uit eigen voorraad. De iPhone 5S is bijzonder door zijn vingerafdrukscanner en zijn net weer wat betere specificaties dan de iPhone 5. Daarnaast is hij ook in het ‘goud’ verkrijgbaar. Uiteraard zitten op de iPhone 5s en op de iPhone 5C iOS 7 het nieuwe besturingssysteem van Apple. De iPhone 5S is verkrijgbaar vanaf 149 euro in combinatie met een abonnement. Als je de iPhone 5S los wilt kopen kost dat je 871 euro voor de 16GB versie. In principe heeft Belsimpel alle drie de kleuren op voorraad, dus zwart, zilver en goud. Voor welke kleur ga jij?

wannneer de iPhone 5c en de iPhone 5s ook bij andere webwinkels te koop zal zijn is nog niet bekend, maar uiteraard houden wij dit in de gaten voor jou.

 

Labels:, , , ,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter