earin

Oordopjes zonder draden

Eindelijk verlost van die vervelende draadjes van je oordopjes

Tijdens het hardlopen of als ik moet bukken heb ik nogal eens ruzie met de bedrading van mijn oordopjes. Natuurlijk geen kwestie van leven of dood, maar voor de bedenkers van Earin wel de basis voor hun nieuwe product. Zij proberen (en dat is inmiddels al gelukt) geld op te halen via Kickstarter.

Kickstarter is sowieso een van mijn favoriete websites waar ik met regelmaat op aan het struinen ben om iets interessants te vinden. Afgelopen week kwam ik een project tegen waar ik enthousiast van werd. Earin. Dit zijn oordopjes zonder bedrading. Het werkt nam met bluetooth waardoor je het heel makkelijk kan pairen met je smartphone. Het idee is zo simpel dat ik het geniaal vind.

Naast dit biedt Earin, volgens de makers, ook optimaal geluid. Het zou van hoogwaardige kwaliteit moeten zijn. Momenteel is er alleen nog maar een prototype waardoor dit nog niet goed is getest door onafhankelijke reviewers. Toch vind ik Earin veel belovend. Daarnaast is de manier van opladen en opbergen van de Earin’s bijzonder en handig. Daar ga ik niet te veel over verklaren, dan moet je even de onderstaande video checken.

Er zit wat mij betreft maar een groot nadeel aan de Earin. Ze kosten momenteel 119 Engelse Pond dat is zo’n 150 euro. Das dus niet goedkoop voor een paar oordopjes. Echter ben je altijd in gevecht met je bedrading en wil je een uniek product wat niet heel de wereld heeft? Dan zou ik dit project backen (zo heet dat op kickstarter, simpel gezegd: Preordenen)

Het is ook nog niet bekend wanneer de oordopjes dan ook daadwerkelijk op de markt komen, maar dit zal in 2015 zijn, ongetwijfeld.

 

 

Labels:, ,

Trackback van jouw site.

Reacties (2)

  • Avatar

    Jurgen

    |

    Beste,
    Waar of hoe kan k die bestellen?
    Met vriendelijke groeten,

    Jurgen

    Reply

    • Avatar

      Nathan Okkerse

      |

      Beste Jurgen, het was een kickstarter project (zie link) wellicht kan je hem nog via hen bestellen

      mvg
      nathan

      Reply

Laat een reactie achter