5 THUISWERK TIPS VOOR HR- EN SALARISPROFESSIONALS

Nmbrs HR Business Netherlands Salaris- Kleed jezelf netjes aan, sla je ontbijt niet over, neem voldoende pauze; we kennen de belangrijkste tips om productief thuis te werken ondertussen al te goed. Maar waar loop je als HR- en salarisprofessional nog meer tegenaan nu je minder of helemaal niet meer op kantoor werkt? Vandaag duiken we in die specifieke problemen en behandelen we vijf manieren waarop Nmbrs® HR- en salarisprofessionals helpt bij het thuiswerken.

Lees verder

goedemorgen,iphone

Goedemorgen iPhone!

Wellicht heb je er al eens van gehoord: de goedemorgen boodschap op een iPhone. De goedemorgen boodschap is te zien op het toegangsscherm en te activeren sinds de komst van iOS 12. Deze boodschap houdt in dat jouw iPhone je een goedemorgen wenst en je daarbij op de hoogte brengt van de actuele weersomstandigheden en verwachtingen. Daarna biedt het je de mogelijkheid gemiste berichten en meldingen te bekijken.

Lees verder

apps,thuis,thuiswerken

Maak thuiswerken efficiënter en leuker met deze apps

Thuiswerken, we doen het nu al meer dan een maand. Ook bij de laatste persconferentie is het duidelijk geworden dat we nog wel even thuis blijven werken. Als bedrijf wil je natuurlijk je werknemers zo veel mogelijk zien, maar nu dat moeilijk gaat, gaan we aan de slag om de thuiswerk situatie zo efficiënt en leuk mogelijk te maken. Naast dat veel bedrijven een laptop huren of tablet huren zodat hun werknemers thuis aan de slag kunnen, zijn er ook vele apps die het makkelijker maken om thuis te werken. In dit artikel lees je welke! 

Lees verder

Macbook,opladen

Wanneer kun je je MacBook het beste opladen?

Veel mensen die dagelijks hun MacBook gebruiken, vragen zich af of het schadelijk is om hun MacBook de hele dag aan de adapter te laten. Zou het de batterij permanent kunnen beschadigen? Wordt de accu van de MacBook hier ‘lui’ van? Is er een bepaalde methode om de MacBook op te laden? Wat is het beste moment om je MacBook op te laden? In deze blog geeft Kabelmaatje je antwoord op al deze vragen!

Lees verder

robot,robotarm

De robotarm: dé reden van goedkopere & snellere ontwikkelingen

De ontwikkelingen gaan tegenwoordig razendsnel en kunnen ervoor zorgen dat personeel overtallig raakt. Bedrijven doen er op hun beurt alles aan om de productie op een zo efficiënt mogelijke manier te laten verlopen. De kosten moeten omlaag, de foutmarge wordt verminderd en het productieproces wordt versneld. Niet alleen op productiebedrijven hebben deze technologische ontwikkelingen hun weerslag. Ook bij andere takken van sport komen bepaalde ontwikkelingen goed van pas. 

Lees verder