concurrent Padfone: de Transphone

De afgelopen dagen had iedereen in de wereld het over de Padfone van Asus. Echter nu blijkt dat de concurrent er al was,  namelijk de Transphone van CMIT.

Er is ook over deze tablet/smartphone combinatie weinig bekend, behalve het design en een aantal specificaties. Hij krijgt een 1,2GHz dual-core processor. Verder zit er een SVGA-display op de tablet en heeft deze aansluitmogelijkheden voor USB en HDMI. Op welk besturingssysteem de Transphone gaat draaien is nog onduidelijk.

Het verschil met de Padfone is dat de Transphone ook een bluetooth headset heeft geïntrigeerd in de tablet. Daarnaast heeft deze Transphone geen klepje voor de smartphone maar klik je hem er aan de achterzijde gewoon in.  Helaas net zo als bij de Padfone, geen releasedatum of prijs bekend. Dus voorlopig alleen genieten van de foto’s.  Qua design ziet hij er wel aantrekkelijker uit dan het ‘klepje’ van de Padfone.

 


 

Labels:, ,

Trackback van jouw site.

Reacties (2)

 • Smartphone vergrootglas-tablet? | Digimind

  |

  […] Smartphone vergrootglas-tablet? andere tablets var addthis_product = 'wpp-258'; var addthis_config = {"data_track_clickback":true};Afgelopen week werden verschillende tablet/ smartphone combinaties aangekondigd, zoals de Padfone en de Transphone. […]

  Reply

 • Waar blijft de Asus Padfone? | Digimind

  |

  […] Dit moest het helemaal gaan worden volgens Asus. De concurrentie was ook al bijna op de markt (transphone) en we dachten allemaal eind deze zomer de Padfone in onze handen te mogen houden. Vervolgens kwam […]

  Reply

Laat een reactie achter