Waar blijft de Asus Padfone?

De tablets/ smartphone in 1, Asus Padfone.

Eind mei was de Asus Padfone revolutionair. Dit moest het helemaal gaan worden volgens Asus. De concurrentie was ook al bijna op de markt (transphone) en we dachten allemaal eind deze zomer de Padfone in onze handen te mogen houden. Vervolgens kwam er een bericht dat de Padfone pas eind 2011 zou komen…… en daarna bleef het stil. Al het nieuws van Asus gaat momenteel over de Transformer 2 en de Asus Slider. Het lijkt er op dat alle andere beloofde tablets in eens niet meer mee doen. Ik ben dan  ook zeer benieuwd of de Padfone er überhaupt ooit nog gaat komen, of dat men bij Asus heeft bedacht dat ‘het toch niet zo’n goed idee’ was.

Toch nog even gecheckt en hij staat  nog steeds op hun site en om even je geheugen op te frissen, check de commercial van de Padfone.

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter