Iedereen vol lof over Droam

tot nu toe alle gebruikerservaringen postitief!

Op het internet hoor je niets dan lof over diensten van Droam. Met de Droam kan goedkoop  onbeperkt internetten. Voor uitleg check hun website. Wij zelf hebben het ook al eerder over de Droam geschreven, zie dit artikel.

Na enig speurwerk op internet is er eigenlijk geen slechte recentie te vinden. Men vind de dekking goed, de kosten oke, en de service top. Het lijkt er dan ook op dat Droam eigenlijk een must-have is voor de internet gebruiker die op vakantie gaat. Er zijn slechts enkele gebruikers die klagen over de batterijduur van de Droam, terwijl daar in tegen andere gebruikers juist lovend zijn over de batterijduur. De grootste klager heeft het over na 1,5  uur  internetten de droam leeg is en er zijn weer andere berichten van 2x opladen in een week.

Ook verschillende website berichten positief over de droam zoals, Bright (zie hun video hieronder), Lifestylemagazine en de telegraaf

Zie hieronder enkele gebruikerservaringen:

@jvkup:

Ik heb Droam 2 keer meegenomen op vakantie. Een keer naar Boedapest en 1 keer naar Madrid. Het apparaat werkte meteen en zonder problemen. Apparaat past in je broekzak, dus je kunt er ook mee op straat navigeren of het net op terwijl je op t terras zit. Enige nadeel is dat je wel aan oplaadmanagement moet doen, maar iedereen met een iphone of ipad is daarmee bekend. En over de borg: borg is doodnormaal voor dingen die je huurt op vakantie. Je betaalt ook borg voor een huurauto.

Peter van M (bright website):

Ik was verbaasd over de batterij. In een week tijd heb ik het apparaatje 2x aan de oplader moeten hangen. Verder was de dekking meer dan prima, al bevond ik mij wel continu in de stad..

heb m op dit moment bij in spanje vind het een uitkomst die #droam#aanbeveling
Zie hieronder nog twee video’s waarin de Droam opduikt….

Videoverslag dag 18: st Pére – Guipy from jjwesten film on Vimeo.

Bestel de Droam online..
Je krijgt hem dan thuis gestuurd of je kan hem ophalen in de hal van Schiphol.

Labels:,

Trackback van jouw site.

Reacties (1)

  • Droam nu met 20% korting | Digimind

    |

    […] Je kan dus met 20% korting in het buitenland internetten met jouw tablet of smartphone, echt veel goedkoper gaan we het niet krijgen. Digimind heeft al eerder twee artikelen gemaakt over de Droam, klik hier en hier. […]

    Reply

Laat een reactie achter