Prijsverlaging Asus Eee pad Slider

De Asus Eee pad Slider is flink in prijs verlaagd.

De Asus Eee pad Slider 16gb stond in eerste instantie op verschillende webshops te koop voor 479 euro en de 32gb voor 579 euro.

Naar alle waarschijnlijkheid word de Asus Eee Pad Slider 32 gb in prijs verlaagd van 579 euro naar 499 euro. Dit is dus supergoedkoop. Dit is dan de eerste 32GB android tablet onder de 500 euro waarbij je ook gelijk een keyboard hebt (die zit er als slide aanvast). Sterker nog dat word de eerste 32gb tablet onder de 500 euro. Digimind is zelf in het bezit van een 32gb iPad en wij moeten zeggen dat 32gb voor ons wel het minimale is. Je tablet zit namelijk zo vol met apps, foto’s en muziek.

Met het prijs verschil van 20 euro voor een 16gb versie, lijkt het ons dan ook waarschijnlijk dat de 16gb gewoon niet geleverd zal gaan worden en alleen de 32 GB versie van de Slider op de markt komt.

Zie het zelf op de website van Yorcom.

Hier is de Asus Eee pad Slider 32Gb al te pre-ordenen voor 499 euro.

Labels:,

Trackback van jouw site.

Reacties (2)

  • Asus Eee pad Transformer 2 in de maak? | Digimind

    |

    […] flink in beweging op de tablet-markt. Zo lanceren ze in september de Asus Eee pad Slider 32GB en schraptte zij de Slider 16 gb van de lijst. Daarnaast gaan er ook geruchten dat Asus Me-Mo pad helemaal niet komt of pas in […]

    Reply

Laat een reactie achter