nog meer Tegra 3 tablets nieuws

Steeds meer aankondigingen voor Tegra 3 Processoren

Nadat Asus vorige week hun Transformer Prime hebben aangekondigd, komt er steeds meer nieuws over fabrikanten met tablets die de quad-core Tegra 3 processor van Nvidia aan boord zullen krijgen. Deze processor is een enorme verbetering ten opzichte van de processoren die nu in tablets zitten. Er werden al meerdere korte demo’s getoond over de prestaties van de Tegra 3 processor.

Vandaag kwam er ook al een gerucht binnen dat Lenovo met een 10inch tablet zou komen die de quad-core processor aan boord zou hebben. Inmiddels stroomt het nieuws binnen van andere fabrikanten. Zo zou HTC mogelijk in februari met hun eerste Tegra 3 processor komen. Zij zouden deze gaan presenteren op de MWC 2012 (congres). Naast deze tablet zouden zij ook 2 smartphones gaan presenteren met android 4.0. (bron: digitimes)

[ad]

De Acer Iconia tab A500 en A511

Ook Acer is bezig met hun nieuwe tablets. Ik zie deze als de opvolgers van de eerste generatie tablets van Acer. Er is nog weinig bekend over deze tablets, maar zij zouden in ieder geval de Nvidia Tegra 3 processor hebben. het lijkt er op dat deze tablet 10inch is en dat de A500 de Wi-fi versie zal worden en de A511 de 3g versie. Tevens gaan er geruchten dat Acer met de A200 bezig zou zijn. Als dit de opvolger zou worden van de A100 dan zal dit een 7 inch tablet worden. Kortom veel speculaties, maar nog niets concreets. (bron: liliputing)

[ad]

Labels:

Laat een reactie achter